ارائه کننده نرم افزارهای ماشین حساب های مهندسی
کلیدهای حافظه در بسیاری از ماشین حساب ها وجود دارد ولی معمولا خیلی از ماها اونو نادیده میگیریم و ازش استفاده نمیکنیم. به کمک این قابلیت میتونیم محاسبات پیچیده تر و طولانی تری رو بدون نیاز به قلم و کاغذ انجام بدیم. به عنوان مثال فرض کنید شما به نتیجه یک سری از محاسباتون توی چند مرحله بعد نیاز دارین. کاری که معمولا دانش آموزا و گاها دانشجوها انجام میدن اینه که این مقدار رو روی کاغذ مینویسن و بعدا در محاسباتشون به صورت دستی وارد میکنن. در حالی که میشه این مقدار رو در حافظه ماشین حساب ذخیره کرد و بعدا فراخوانی نمود که خیلی توی محاسبات کمکمون میکنه. نحوه ذخیره کردن در ماشین حساب های مختلف ممکنه با هم کمی فرق داشته باشه ولی یادگیری اون خیلی آسونه. یادگیری این مهارت کمک زیادی در انجام سریعتر و دقیقتر محاسباتتون خواهد کرد.
مراحل استفاده از کلید حافظه در ماشین حساب خیلی ساده
1- محل قرارگیری کلید حافظه در ماشین حسابتون رو پیدا کنین. این کلید ممکنه توی ماشین حساب های مختلف با هم فرق داشته باشه ولی معمولا به این صورت ها مشخص شدن "M+"، "MR" ، "M-"، "MC". کلیدهای"M+" ، "M-" کاربرد دوگانه دارند. استفاده از "M+" یعنی این عددی که الان روی صفحه نمایش هست رو به مموری اضافه کن. اگه مموری قبلا خالی باشه که خود عدد وارد حافظه میشه اما اگه قبلا عددی توی حافظه بوده باشه ابتدا این عدد روی صفحه با اون عدد توی حافظه جمع میشه و حاصل توی حافظه باقی میمونه. کلید "M-" همین کار به صورت تفریق انجام میده.
2- ماشین حسابتون رو روشن کنین. یادتون باشه که معمولا حافظه ماشین حساب های معمولی در هر بار خاموش و روشن شدن پاک میشه. البته توی بعضی از ماشین حسابها آخرین مقدار توی حافظه باقی میمونه.
3- یه عددی که میخواین توی حافظه ذخیره بشه رو توی ماشین حساب وارد کنین، مثلا 1000.
4- کلید "M+" یا "M-" رو فشار بدین. این کلید ممکنه توی ماشین حساب شما فرق داشته باشه. در بعضی از ماشین حساب ها با "MS" مشخص شده (که مخفف کلمات Memory Store هست). با فشار دادن این کلید، یه جایی توی توی صفحه نمایش براتون مشخص میکنه که شما توی حافظتون یه عددی رو ضخیره کردین. معمولا یه حرف M توی گوشه پایین سمت چپ صفحه نمایش ظاهر میشه.
5- یه سری محاسبات دیگه انجام بدین که دیگه این عدد روی صفحه نمایشتون نباشه. مثلا 2x5=. الان باید روی صفحه نمایشتون مقدار 10 باشه.
6- حال فرض کنید میخواهید این مقدار (10) را در مقدار موجود در حافظه (1000) ضرب نمایید. کافیست کلید x را زده و پس از آن کلید "MR" یا "MRC" را (که مخفف کلمات Memory Recall هست) فشار دهید. با فشار دادن این کلید مقدار موجود در حافظه (1000) بر روی صفحه نمایش ظاهر شده و با فشردن کلید = پاسخ که همان عدد 10000 است نمایان میگردد.
نکته: برای پاک کردن مقدار موجود در حافظه کافیست دوبار کلید "MR" یا "MRC" را فشار دهید.
دیدگاهها
سلام دوست عزیز
ماشین حسابهای مهندسی برای حافظه دکمه ها مربوط به خودشون رو دارن و خیلی از ماشین حسابهای مهندسی بیش از یک حافظه دارند. این دکمه ها بسته به نوع ماشین حساب فرق میکنن.
موفق باشین
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام خیلی ممنون
ان شاءالله سربلند باشید
پاداش اخرتت باشه
خدا خیرت بده بیچاره شدم از بس دنبالش گشتم
ممنون از راهنماییت
خدا راهنماییت کنه
خداحافظه
خوراکخوان (آراساس) دیدگاههای این محتوا